Lyckad Lördag !

Lite dålig bloggning igår och idag, men nu är jag är här.
Min lördag var sjukt bäst, först manikyr, sen åka och käka med mamma och bobo och sin kom min underbara pontus och spenderade natten med mig. myspys på det.
Vi bakade, och kollade film, och bara chillade. Riktgit nice på det.

Idag har jag bara tagit de lugnt, har badat, kollat film , lyssnat musik.
Sen så träffa jag Lollo en stund, och följde med henne till bussen. Riktigt kul att träffa den lilla flickan :)

Ikväll blir det att kolla Wallander! Underbart slut på söndagen.


Ha en bra kväll.


GLAD ELLER VAD ???

Glad !

som jag berätta innan så skulle jag och mamma få en överasskning. och det var manikyr ! Riktigt skönt vare att bli ompysslaf, och fina naglar fick man ! Och så fick vi gratis nagel grejer för 500 kr.
Sen så åkte vi och käka, riktigt mysigt.
Är så nöjd med denna eftermidda !

Happpy !!!!!!!!!!!




Godmorgon !

Godmorgon världen !

Sitter just nu i min säng och väntar på att dom andra ska vakna, min lillebror har redan dragit till en kompis och han kommer hem ikväll. Förstår inte hur han orkar åka iväg nu menmen.
Går kvällen spenderades med min söta lillebror, hade filmkväll och åt massa gott hihi.
Så fredagen var helt okej, skönt att det ta det lite lugnt också.

Idag är det lördag, och ja ska väl snart börja platta håret och fixa mig, för sen klockan två s¨har min morbror och moster fixat en överasskning, gissa om jag är nyfiken !!!!!

Men nej jag får inge gjort när jag bara ligger här, men jag kommer och berätta vad överasskningen var senare.


PUSS !



Trött...

Som ni märker har jag gjort om lite här, kände för lite förändring om ja nu ska börja blogga som förr. :)

Sitter fortfarande och drogar musik, funderar på att ta en dusch och sen bara ta det lugnt. Har inte så mycke lust för att göra något, min ork är inte på topp. Men nej nu ska ja inte vara så.

Vad ska ni göra denna underbara fredag ? ! :D



Vill vara den ängeln som du är

Sometimes I want to be like you, strong, as the angel that you are.

Men hallå där nu var det länge sen ! Men jag har haft lite mycke denna vecka, så har inte haft så mycke tid för att blogga, men nu är det fredag och jag har all tid i världen för detta , eller ? Jo men självklart.
Slutade halv tre idag, och ja dagen har faktiskt gått bra, fick reda på att jag fick G i slutbetyg i barnsjukdomar, och sen VG i natuskunskap. Gissa om jag är glad eller ? :D
Känns helt underbart att klarat av dom här 2 kurserna. Sen så ska jag, Marcus, Carro och Pontus göra en dans på idrotten, vet egentligen inte vad jag ska kommentera på det haha, men det kommer bli bra ;)

Men som sagt fredag idag, och ja det är super skönt att ha fått helg ! Och det är inte alls långt kvar till sportlovet. LÄNGTAR !

Men hoppas alla får en bra fredag !

Puss ♥


Måndag igen

Hej allihopa !

Nu var snart måndagen slut, skönt !
Men har varit i skolan idag som vanligt, sen så träffade jag Stanley och gick en promenad. Rikttigt kul att träffa honom !

Helgen har varit bra, i fredags så kom min morbror från Norrköping och hälsade på. Var super kul att träffa honom, så det vart en lugn fredag. Och i Lördags så sov jag hos min sötnos Pontus, myspys på det!
söndagen så var det bara chilldag rakt igenom, vart att ta ett bad, kolla film.
Så jag har inge att klaga på.

Ikväll så ska ja kolla på mammor och minimodeler på 3an klockan nio, det kanske inte är jätte bra men något att kolla på iaf. Kollar ni på det ? Det började förra måndagen iaf.

Men ha en mysig kväll/natt

Så hörs vi när vi Hörs ! ;)


Lite bilder kommer här !

Usch vad jag är trött, har också konstiga känslor i kroppen som inte går att beskriva. Vet inte riktgigt vad det är, men det blir nog bättre, det är ju snart helg så klart det blir bättre eller hur ?

Men idag så slutade jag tio över två, ganska skönt faktiskt, sen så har jag fixat ny musik till mobilen, jag har varit och handlat med mamma och massa annat. Så det har varit en dag med saker att göra kan man säga, men nu är jag trött som f*n. Så det blir nog att krypa ner till sängs och kolla film eller något, sitter just nu att kollar på massa gamla bilder, snacka om minnen som kommer tillbaka.

Här kommer några bilder !


Karnivalen 2011


Mamma och jag sommaren 2011


Julen 2011


Sassa provar på att rida (a)


Och jag har börjar övningsköra 2011



Hoppas ni alla får en toppen kväll och ta vara på den tiden ni har med varandra allihop !


Onsdag !

Godkväll alla där ute !

Det har varit en ganska skön dag, började tio över tio och slutade tio över elva. Så komma alla mina onsdagar se ut hela våren så ja jag klagar inte. men direkt när ja kom hem så somnade ja direkt, var så sjukt trött, och är fortfarande trött. Så jag har inte gjort så mycke. Men det har varit ganska skönt ändå. Just nu sitter jag vid datan och lyssnar musik och dricker te, och saknar lilla pontus...

Men imorgon så slutar ja tio över två. också ganska skönt faktiskt. Men nej ikväll så kommer det nog bestå av ett varmt bad, och sen någon film.

Ha en bra kväll alla !!!



BLÄÄÄÄÄ




Är det bara jag som tycker det är sjukt kallt ? Alltså på dan var det skit fint väder och man fick vår känsla och allt, och nu är det bara mörkt och kallt.. :(
Usch tycker inte om detta, vill ha sommar, vill ha värme, vill kunna bada, sola, och allt som sommaren har att erbjuda. Eller är det ingen som kanske vill ta en resa utomlands nu ? (a) Det hade ju inte varit helt fel iaf...



thihi

Godmorgon ?

Lite sent att säga godmorgon kanske , eller ? ;)
Jag vakna väl ungefär vid 11, så blev det att fixa ordning sig lite och sen har ja vart och övningskört, och nu sitter ja i min säng med datan iknät och lyssnar musik, ganska skönt !

men jag gillar inte att det ska vara så kallt och blåsa, det är ju nästan så att man blåser bort :O
Men igår var det fredag, och det vart en lugn kväll hemma pontus kom över till mig, och sen var mammas kompis här. Jag och pontus chillade till en film, var inte speciellt pigg, det känns ju verkligen att skolan har börjat, man har blivit så extremt trött ....  Men det var en helt okej fredag kväll :)

Och idag är det lördag, skönt det var att få sova lite längre.
Men om ja inte dyker  upp här mer idag, så får ni ha en toppen dag, och krama lite extra på dom som ni älskar !



Torsdag och tråkigt väderr....

Torsdag !

Oj vilken skum dag egentligen. Har varit massa blandade känslor i luften, men på något sätt så har det varit en bra dag ! Fick reda på att jag klarat egelska A , och det känns sjukt skönt om jag får säga det !
Har precis badat, och det kan jag också säga att det var grymt skönt, så avkopplnade och man vart verkligen helt lugn i kroppen. Älskar att bada ! ^^.

Nej men snart är det helg. SKÖNT ! Efter en ganska lugn vecka i skolan så är jag väldigt trött och känner för att sova i typ flera dagar. haha, men nej jag ska även försöka utnyttja helgerna till att göra roligt saker, men även ha en chans att koppla av. Visst låter det bra, ? ! Iaf i mina öron.
Kvällen består av film, värmeljus, sängen och mumsa i sig en liten bit kladdkaka !
Hoppas ni alla får en super mysig kväll !


ojoj

Jag saknar dig otroligt mycke.

Nu har skolan dragit igång igen, känns väl inte speciellt kul, men på något sätt så känns det skönt för att man får in sina rutiner igen. Och det kan ju vara bra, eller ?...
Aja onsdag idag iaf, hade naturkunskaps prov, vet inte hur det gick men kan bara hoppas på det bästa. Har också fått mitt nya schema, och jag klagar inte ! Helt perfekt för mig (:
Sitter även och funderar påm om ja ska färga håret eller inte, är väldigt osäker på vilken färg.. Men egentligen tycker ja om att vara blond, för ja tycker det är fint. Men skulle även vara kul att tedta något nytt. Hm...
Men det har varit en ganska okej dag ändå, men lite seg då och då, men då har man ju lilla pontus som livar upp stället (: hihi.
Men ja hoppas alla får en mysig kväll !


RSS 2.0