Snart nytt år !

Herregud nyårsafton imorgon. Vad tiden har gått fort, känns som detta år bara sprungit iväg, men när man tänker tillbaka så har den nog inte gjort det.
Aja idag är det fredag, gick upp halv åtta imorse :O galet, men jag skulle följa med mamma till stallet för att kolla på någon grej. Det var ganska kul iaf hah. Sen bokade mamma tid så hon , Annelie och Eva ska rida den 5/1, så då blir det nog att åka ut dig igen för att kolla på det. Vem vet, jag kanske också kan test ;) ? hihi.

Nä men, jag vet egentligen inte vad jag ska säga, sitter och funderar på vad som hänt under detta år, och tänkte summera det senare kanske !

Men hoppas alla får en bra fredag i detta mysiga och fina väder. haha!



<3

Jag saknar dig...






MUPP BILD SOM JAG BJUDER PÅ !


Tiden är överväldig

Det är en flicka som känner sig konstig, hon får så mycke intryck och känslor varje dag att hon ibland känner att hon inte vet vad hon ska göra med allt. Hon känner att det är tung u huvet. Hon försöker göra dom rätta sakerna, men det blir alltid något fel iallfall. Hon vill så mycke, ho vill säga så mycke, men det är något som stoppar henne. Hennes tankar snurrar i huvet, hon kan känna sig glad, men sen ledsen, men hon kan inte sätta fingret på vad som är fel. hon kan inte beskriva det.  Hon tror på´hoppet att med tiden så kommer allt gå bra, hon kommer få sitt lyckliga slut, men hur länge måste hon stå och vänta på sig själv ?....






julen är nu över :(

Hej uppdatering !
Men ni förstår säkert att det har varit stressigt, det har ju varit jul och massa.
Men kan säga att min jul var bäst ! Var som ett litet barn när julklapparna skulle delas ut. hihi.
Men fick massa fina saker. Som : Underkläder, vanliga kläder, smink, sminkväska, skor, filmer, hudkräm, hårsprej, godis. ja massa saker. Vad fick ni ?




'' ingen är perfekt här i livet, men man försöker så gott som man kan att räcka till och duga ''


7 dagar kvar !

Godmorgon sötnosar !

Nu när jag gick upp så såg att jag att det snöade ! Helt galet ju, hoppas bara att det stannar kvar över julen och nyår. Då blir sassa glad ^^
Sitter just nu i soffan och typ är skit trött, ska väl börja fixa mig snart, känner mig så ofräch just nu. USCH inte okej...
Mamma och Bobo är ute och handlar ( som vanligt) men dom borde komma hem snart :)

Igår var det fredag, först var ja i skolan, hrlt okej faktiskt dansade juldanser på idrotten. Fett kul var det hihi. Sen så drog jag hem och typ käka, och sen kom mammas kompis hit och så kom pontus och gjorde mig sällskap. Helt mysigt och okej fredag !

Idag fyller bästa stanley år, GRATTIS ! :D

Själv får ja se vad dagen bjuder på, är bara lite smått glad nu och sitter typ och ler att det snöar och att det snart är jul !!!!!

Puss♥



shiiiiiiit

Kom på en sak, det är bara nio dagar kvar till julafton !!!!!!

Och jag är inte klar med alla julklappar.. börjar känna att stressen kommer.

PANIK ? !


torsdag...

Hej alla söta !

Snart helg igen, låter ju inte helt fel eller vad säger ni ?

Igår så var mamma och bobo i Linköping och handlade julklappar, snacka om att jag är nyfiken nu !!!

Har precis klivit upp från ett varmt bad, riktigt skönt. Älskar att göra det nu när det är så kallt ute, och man blir jätte trött av mörkret ! Men då är det skönt att ha en liten stund för sig själv, och bara pyssla om sig. Eller vad säger ni ? ;)

Aja fredag imorgon, ska dansa juldanser på idrotten. TAGGA !! haha, nej men det ska faktiskt bli ganska kul, för dansa är ända helt okej. Ikväll blir det iaf att chilla, ska kolla på - Tomten är far till alla barnen. Det måste nog vara den bästa julfilmen som finns. haha ! :D

Hoppas alla får en mysig Torsdag med mycke värme och kärlek !


'' Du får mig att le, du får mig att känna mig glad. Du sprider värme och glädje runt omkring dig hela tiden. Att bara se dig le får mig att le och känna mig varm. För mig så är du speciell och så kommer det förbli. ''





Minnen + Sommaren

Sitter och kollar på masa gamla bilder. Snacka om att man saknar sommaren, men ändå så längtar jag till julafton. Hm.. mycket förvirrad tjej.



Sitter och väntar på att Grönan ska öppnas, kan säga att den dagen var nog den bäst på hela sommaren. Fyfan vad man skratta, rikttigt underbart. !



hahah bara lite hungrig (a)



Mamma, happy face :D



Åå saknar när man bara kunde gå klädd såhär....



Chilla galet på balkongen !



och sisi men inte minst min underbara mamma och jag !


Minnen

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar !
Helt otroligt på vad man lyssna på förr. Visst visa låtar är ju fortfarande bra, men vad tänkte jag med då haha. Lite roligt att lyssna tillbaka, det finns många minnen till visa låtar.
Saknar sommaren jätte mycke när man hör visa låtar, alla stunder när ,man låg i solen och bara lyssna musik.
Men samtidigt så lyssnar jag på låtar sen förra vinter, hm förvirrad tjej. haha.
Men det kan inte vara lätt varja gång ;)



FREDAG !

Äntligen Fredag !

Veckan har varit helt okej, tycker att veckorna går jätte snabbt. Galet.
Trodde ja skulle dö imorse när jag gick till bussen, det var ju typ storm .. och det regna massa när jag vaknade, usch det gillar jag inte. jag vill ha snö !!!! är det bara jag som vill det, eller vill ni också det ?
aja fredag idag, och jag har inga större planer, är ganska seg så blir nog en lungn kväll hemma. Skönt !

'' hatar den här osäkerheten som finns, att inte veta om man duger eller inte. Om man kanse gör fel vad händer då ? om jag råkar säga fel saker. Du säger ju alla rätta saker, allt som man vill höra. Det säger du.
Men jag lovar, jag kommer jobba på detta. ''



I'am

jag hatar att ha denna känsla att man är så osäker och man inte vet vad man ska göra med sig själv. går det för fort ? Går det för långsamt? Jadu jag har ingen aning och det är jobbigt. Men det jag vet är att jag saknar dig just nu ♥


RSS 2.0